Ezekért a képekért, hírekért csináljuk! Néhány sikersztori:

 

Hát pár kép készült már Rozsdás Jánosról:), sajnos nappali képeink még
nincsenek, de lesznek:) Este pedig mindig különböző alvós-pózokkal
mulattat minket:)Voltunk az állatorvosnál is, kapott kombinált oltást,
meg macskaleukózis ellen is oltva lett. Már kezd hízni is:) Továbbra
is nagyon kedves, aranyos cica, rengeteget játszik:) és persze sokat
lustálkodik:).

 

 

 

Sintértelepről mentett fekete kandúr és allergia miatt leadott kedvenc sziámink, Alfi. Egy helyre kerültek, szerető gazdikhoz.

 

 

Cico: Ahogy igertem. Ezek a legfrissebb kepek, most keszultek a hetvegen, Egerben.
Ott egyebkent megkapta a cica a masodik oltasat is, bar valami mas gyartmanyu oltoanyagot kapott a matrica alapjan. Gondolom ez nem gond.

 

 

 

 

Sintértelepről mentett kicsi cirmoska

A cicabébi nagyon kedves és jó cica

 

 

 

Csilla: csincsilla perzsa

Szaporítótól vásárolták gazdái, majd egy nap este 10-kor érkezett a telefon: vagy bevállaljuk vagy másnap altatás vár rá, mert a macska idegbeteg, nem lehet hozzányúlni, tombol. Hozzánk került, 2 hét alatt megnyugodott és kiderült, hogy perzsaként az arisztokrata vér van benne. Ha úgy gondolta, hogy babusgassák, akkor bújt, ha éppen nem akarta, akkor annak hangot adott. A fajtához értő gazdát (inkább kiszolgáló személyzetet ) kerestünk neki és ma boldog életet él.

 

 

 

Sintértelepről mentett márvány kandúrka:

Egyfelől nagyon jól érzi magát. Igaz, éppen ma estünk át az ivartalanítási procedúrán, ami kicsit komplikáltabb volt, mint vártuk, uyganis Nimród egyik heréje nem szállt le és azt is megcsinálták egyben. Meg ő egy táltos típusú cicus, uyganis bár kinőttek az új fogai, a régiek is a szájában maradtak. Párat abból is kihúztak, de még maradt benn neki, ami majd kiesik állítólag. Sajnos sokáig jártunk orvoshoz a hasmenésvel és haspuffadásával. Egy jó csomó vizsgálaton átesett, antibiotikumokat szedett és aztán rednbe jött, de csak félig. Tulajdonképpen a napokban volt először rendes széklete és a puffadás is egyre kevésbé van. Az orvos szerint egy ilyen indulással lehetnek iylen problémák,de el fog múlni. Jól megvannak a mási cicusommal, sokat kergetőznek. Nimród egy akartaos kicsi fiú, de nagyon édesen tud bújni, habár azt ritkán teszi. Harap, remélem erről le fogf szokni. Megnőtt, hízott, igazán szép cica lett. Még az állatorvosnál is ezt mondták. Kb 6 hónapos lehet, úgyhogy még fog nőni. Most majdnem akkora már, mint az én lánycicám, aki egyébként nem nagy. Egy szó mint száz, nagyon örülök neki, hogy nálam kötött ki.

 

 

 

Auchan-nál kidobott tricolor kislány:

A november 22-én, vasárnap tőled befogadott cicus szerintem jól érzi magát nálunk, ahogy azt a melléklet képek is bizonyítják:) Volt egy kis hasmenése, de kapott az állatorvostól szurit meg gyógytápot, azóta javul a helyzet, bár ettől még igazi rosszcsont:)

 

 

 

Sintértelepről mentett testvérpár 

"Küldök néhány képet a macskákról. Szerintem elég jól elvannak, az alvóhelyüket első naptól használják, szobatisztaságra sincs panasz, csak 2szer történt "baleset"

 

 

 

Manó: sintértelepre adta le gazdája. Innen indult:

 

sokkosan, rettegve a telepen...

 

 

és az új élete (köszönjük a képeket a gazdiknak és a szeretetet, amivel fogadták Manót)

 

 

Blacky-t, alias most már Szofi cicát az utcáról mentettük meg. Sovány volt és beteg, nagyon félt az emberektől. Csak bízni tudtunk abban, hogy ideiglenes gazdihoz kerülve, sikerül őt szocializálni, és végleges gazdihoz örökbeadni. 1 hónap szerető gondoskodás kellett Szofinak, hogy ismét a bizalmába tudjon minket embereket fogadni. Az egykor rettentően félős és bátortalan cicából csodálatosan szép, kedves, dorombolós szőrgombóc lett, aki nemrégiben megtalálta azt a családot, aki őt örökbefogadta, biztonságot és szeretetteljes környezetet nyújtva számára. Légy nagyon boldog cica Szofi! 

                                   

 

************************************** 

"Küldök fotót a hétfőn este Tőled elhozott kis piros cicuról. Még nem találtam meg a megfelelő nevet Neki de nem is ez a fontos. Lassan kezdi összeszedni magát. Szépen eszik, jól viseli a "karantént" mint láthatod.

Ismerkedési estet tartunk minden nap amikor hazaérek a munkából. Kókusz és Turmix imádja, együtt vegyülnek a kanapén. A cicuk már egy kicsit visszafogottabban viselkednek, de idő és oltás kérdése már csak a hancúr kezdete.

Naponta 4 alkalommal fal, habzsol. Szépen iszik, szereti és azonnal birtokba vette az alvóhelyét. Napközben a hálószobában egy franciaágyban aluszikál, esténként a másik szobában van együtt a "család". Tökéletesen tudja hogyan kell felugrani az ágyra, kanapéra. Nem ismer akadályt. DE, nem bánt semmit, nem ver le semmit, nem rágja meg a virágaimat, szóval csaj létére úgy tűnik hibátlan."

 

  

Jahn Ferenc kórházból mentett cicáról küldték a gazdik:

"Az ünnepi készülődés miatt kicsit megkésve, de ígéretünkhöz híven küldöm a képeket a cicáról. Semmi gond nincs (és nem is volt) vele. Szobatiszta az első pillanattól, nem nyávog sokat, eszik rendesen, és már bátran mozog az egész lakásban (az első napokban még szeretett elbújni a nehezen hozzáférhető helyekre). Jól érzi magát itt, és mi is nagyon szeretjük."

 

Ő már szerető gazdánál van. Köszönjük.  2 másik cica is gazdához került, szintén lakásba, ők is első perctől mintacicaként viselkednek. A kórház területén még mindig sok társuk várja az esélyt, hogy szerető gazdánál élhessenek, hogy egyáltalán élhessenek... (ivartalanításukat vállaljuk)

 

 Szavak nélkül:

Nyáron az Illatos úti ebrendészeti telepen:

 

 

Gazdánál (december):

Köszönjük a gazdijuknak!

 

Fekete lányka: A történet a szokványos: meghalt nénike nőstény macskája nem kellett az örökösöknek, utcán landolt. Természetesen jött a szaporulat. A kis család teljesen elvadult, fő otthonuk az utcai csatornarendszer volt, ahonnan eső idején jöttek csak ki, fulladás elől. Bejelentették őket, a mamát ivartalanítattuk, a 3 hónapos kölyköket csapdával, box-szal összeszedtük (egy kis vérveszteség árán, természetesen részünkről ) Jött egy kis szocializáció (lefordítva kényszersimi és ölelgetés), egy tökéletes gazdajelölt és a kölcsönös szerelem. Már meg is kaptuk az első fotókat és híreket a lánykáról, aki tökéletes szobacica lett csatorna lakóból. Nekünk már megérte néhány harapást és karmolást begyűjteni, illetve igenis lehet átlagos fekete cicákat örökbefogadni, meg kell látni bennük a szépséget és kedvességet! (Fekete kandúr tesója még várja az Igazit ).

 

Piac téri család: telefonhívás alapján, piac térről mentett család. Nagyon sovány cirmos mamát (Panka), 1 vörös és 1 krém kandúr kiscicóval találtunk, macskanáthásan, pár bolha társaságában. A mama valaha családi kedvenc lehetett, brutál kedves cica. Orvosi ellátás és hízókúra után mind a 3 cica szerető gazdára talált, még a nem extra cirmos mama is gazdihoz került (természetesen ivartalanítva), eladta magát kedves, bújós természetével  Felnőtt cicákat is érdemes ám örökbefogadni...

 

Amikor hozzánk kerültek                                                            Gazdánál

 

 Sherry: fiatal hófehér, kedves nőstény macskusz, sintértelepről mentettük, full gombás volt jelentős szőrhiánnyal, sovány és elhanyagolt. Ráadásul kiderült, hogy epilepsziás. Ebből adódóan időnként kissé lelassult, nem fogta fel környezetét. A kábulatból hirtelen eszmélt fel és olyankor sokszor megijedt, fújt. Többen altatását javasolták, de mi akartunk adni neki egy esélyt. Gombából kigyógyult, egyetlen egy roham után tünetmentes lett a cica. Több hónapi gazdakeresés után egy nagyon kedves hölgy másik cicája mellé örökbefogadta lakásba, vállalta betegsége gyógyszeres kezelését. Azóta több visszajelzést is kaptunk: a cicának sajnos több rohama is volt, rendszeresen orvoshoz jár vele a hölgy, szereti, imádja és amíg lehet boldog életet biztosít neki. Nagyon köszönjük neki, hogy az esélytelen cicát befogadta, gondozza, szereti és kitart mellette!

 

 

Nálunk                                                 Gazdánál

 

                Sherry 2008.október 20-án átment a Szivárványhídon. Utolsó hónapjaiban hercegnőként élt, mindent megkapott amit lehetett, szeretetet, gondoskodást, meleg otthont és a legfontosabbat is: SZERETŐ GAZDIT. Az élet kárpótolta őt, szeretetben ment el a gazdi karjaiban. KÖSZÖNET ÉRTE !

                                                                                                                                                                                                                     


 

  

 

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő