AZ IVARTALANÍTÁSRÓL:

http://www.ivartalanitas.hu/

 

 

Dél -Pesti Kórház cicái újra segítséget kérnek!

A Dél-Pesti Kórházban újra sok a cica. Reggeli órákban voltunk kint, akkor kb. 8 macskával találkoztunk: felnőtt fekete kandúrral (nem állt velünk szóba), cirmos cica hegyekkel... Egyesek nagyon kedvesek, mások óvatosak, de tárgyalni hajlandóak  1 év körüli nőstényekről és 6 hónap körüli kölykökről van szó. Nagyon szépek, a cirmos különböző árnyalataiban pompáznak. A kórházba időnként állatbefogó jön és összeszedi az összes macskát, akit tud. A sorsuk sajnos sejthető... Befogadók, gazdák jelentkezését várjuk. A cicák ivartalaníttatását válláljuk. Szeretnék, ha esélyt kaphatnának.

olahgaborne@gmail.com

06-30-542-0085  

 

 

 

 

Százhalombattai mentett cicák sürgősen gazdikat keresnek!

Cicák ajándékba ! A képen látható kiscicák befogadó gazdát keresnek. Csak jó helyre adjuk. Személyesen vihetőek el Százhalombattáról. Szegénykék a házunk körül kóboroltak, a "macskaház"-ban laktak. A hideg idők közeledtével egyre kilátástalanabb a sorsuk, kb. 2-3 hónaposak lehetnek. Féreghajtást, bolhamentesítést és első védőoltást kaptak. Oltási könyve mindenkinek van. Játékosak, kezesek, barátságosak, és még további szocializációra szorulnak. Mi véglegesen befogadni sajnos nem tudjuk, mert a meglévő kandúrunk nem tűri a konkurenciát ! Ajándék még az ingyenes ivartalanítás is, ha majd a kora megengedi !

06-70-3732294

nfpl@freemail.hu

 

 

SoS ideiglenes befogadók, gazdajelöltek jelentkezését várjuk sintértelepi cicák mentéséhez. Befogott leadott cicák, rövid határidőn belül altatás vár rájuk. Helyhiány miatt nem tudjuk mind kihozni őket, nagyon sokan vannak...

6 macskát kihoztunk, akikről még tudjuk, hogy bent vannak:
- 2 anyamacska fejenként 4-5 szoptatós kölyökkel (a képen az egyik család)
- 4 kölyök
- 1 márvány-fehér fiatal felnőtt macska

Sajnos folyamatosan kerülnek be macskák a jelenlegi áradat miatt...
Gazdakeresésben segítünk, felnőttek ivartalanítását vállaljuk!

ŐK MIND A FELELŐTLEN EMBEREK, GAZDÁK ÁLDOZATAI!!!
A saját szaporulatot hirdetőknek, ivartalanítást ellenzőknek üzenem, hogy a szuper gazdához adott kis- és nagy cicák nagy része így végzi... Gratulálok!

olahgaborne@gmail.com
06-30-542-0085

 

 

 

 

 

 

Szomszédok "kedvessége" miatt sürgősen gazdát keresnek, fiatal felnőtt, ivartalanított cicák Pilisvörösváron! Részletek és képek az alábbi linken:

http://gallery.site.hu/u/mircus/pvarmacs/

 

 

 

SoS Solymári kóborkák!

 

Átmenetileg megoldódott, továbbra is gazdákat keresnek!

 Sürgősen gazdát/ideiglenes befogadókat keresünk a képeken látható cicáknak. Egy bevásárlóközpontnál vertek tanyát, a vezetőség hétvégéig adott időt, hogy elvigyük a cicákat, különben a sorsuk... 4-5 felnőtt lehet, köztük egy friss anyával, akinek 5 picije született. Vannak vadócok és szelidek is. Sürgősen ideiglenes befogadókat, végleges gazdákat keresünk nekik, ivartalanításukat vállaljuk, gazdakeresésben segítünk. Szállítást szükség esetén vállaljuk. A kis család már biztonságban van, de még 2 tricolor nőstény és egy szürke kandúr keres SoS helyet! Közeleg a hétvége!

 

 


06-30/508-5483
koborcicak@citromail.hu

2009.04.30.

 

 

 Piliscsabai cicák SoS gazdákat, ideiglenes befogadókat keresnek!

Gazdisok!

Újabb segítségkérés érkezett hozzánk:

"3 kölyökmacska és az anyjuk gazdit keres. A kölykök 4-5 hónaposak, közülük kettő fekete-fehér, a harmadik pedig szürke színű, cirmos, az anyacica 2-3 éves. A cirmos kölyökről nincs fotó.  A cicák külön-külön is elvihetők, ingyen. Piliscsabán, egy lakatlan ház udvarán élnek, úgyhogy akit komolyan érdekel, és szeretetteljes otthont tud számukra biztosítani, az alábbi címen érdeklődhet: "

dr.toth.ibolya@gmail.com
 

 

 

 

 

 Sanyarú körülmények között levő macskák!!

Eldugott "menhelyen" nagyon rossz körülmények között vannak, csontsoványak, rühösek férgesek. Ha módodban áll támogatni a megmentésüket ne habozz!! A fehér lógó fülű cica jobb állapotban van, neki még van esélye az életre...egy boldogabbra.. a trikolor cicus sajnos meghalt...neki későn érkezett a segítségünk... Még 9 cica vár ott mentésre, segíts, hogy segíthessünk!!

Sajnos, időközben Füli, a skót lógó fülű cica is feladta. Elaltatásig dorombolt a kezemben. Minden további nap rontja az esélyeiket, segíts, amíg nem késő, kérlek!

Bankszámlaszám: K&H 10401282-76574956-55481011 megjegyzésben cicamentés

kedvezményezett neve: Oláh Gábor Zoltánné

 

             

 

         

 

 

 

Kórházi macskák SOS gazdákat, ideiglenes befogadókat keresnek!

 A XX.kerületi Jahn Ferenc kórházban rengeteg macska van. A macskákat állatbefogókkal időnkét összeszedetik és lealtattatják. A cicák között sokan nagyon kedvesek, több ember eteti és szeretgeti őket, teljesen szocializáltak és jó kondícióban vannak. Általában még ivarosak, sokan szültek a nyáron is, többségüknek a kölykei eltűntek....
Rengetegen vannak, a kapunál most 10 macska jött elő. a főbejárat ajtajánál is dekkol egy szuper kedves cica, a pszihiátriánál is szoktak lenni macskák, állítólag a pincében is vannak, azokat még nem láttam, a takarítónő eteti őket.
A napokban a vezetőség "összeírta" a macskákat, vélhetően valami készülőben van ellenük....
Ha valaki szeretne menteni onnan kedves gyönyörűséget ne tartsa vissza magát.
vannak csodaszép teknőcök, feketék, fehér-cirmosok és cirmosok .

www.indavideo.hu/video/A_Jahn_Ferenc_korhaz_macskai

 

 

 

elérhetőség: olahgaborne@gmaill.com

 

 

  

 

 

 

 

Sürgősen gazdát keres Békéscsabán 5 szépséges kölyök cicc!

 
Békéscsabán 5 gyönyörű, egészséges, féregtelenített kiscica várja szerető gazdáját. 4-5 hónap közöttiek. Az ötből 3 cirmos (2 kandúr, 1 lányka), egy cirmos-fehér tarka (kandúr), és egy fekete kis fehér pamaccsal a nyakán (lányka). Nagyon édesek! Nagyon kedvesek, hízelgősek.

A cicák elérhetősége: 06/20-3600-851

eddielawson@tvn.hu

MIND GAZDÁSAK! 

 Segítségkérés érkezett hozzánk, kóbor cicacsalád kapcsán:

"Sziasztok! Környékünkön etetünk egy kóbor cicacsaládot. Hamarosan elköltözünk, ezért nagyon aggódom miattuk, ezért keresek nekik gazdát. Legesélyesebb gazdikereső a 4 db kb. 6-8 hetes kölyök. Van köztük egy cirmos-fehér, egy teknőc, egy fehér-fekete-vörös tarka és egy fekete-fehér tarka. Nincsenek teljesen emberhez szokva, de evés közben engedik simogatni magukat. Türelemmel egész biztosan teljesen szelíddé válnak. Természeten ha valaki vállalná, hogy fél éves, félénk "nagytestvéreik" közül befogadna (összesen 6-an vannak, van köztük igazán különleges mintájú, képet tudok e-mailben küldeni), annak is nagyon örülnék. Kérem, hogy csak felelős, lehetőleg tapasztalt gazdi-jelöltek jelentkezzenek az alábbi számon: 30/2518696 Köszönöm"

A cicáknak sürgősen gazdikat, ideiglenes befogadókat keresünk, gazdakeresésben, ivartalanításban segítünk, de jelenleg nincs helyünk nekik. Hamarosan újabb képek is lesznek róluk.

 

 

 

 

Sürgősen megoldást kereső cicák:

 

- utcán lévő cicák

- altatás elől mentendő cicák

- sürgősen orvosi ellátásra szoruló cicák

- sintértelepi cicák

 

 

A hozzánk kerülő cicák egészségügyi ellátásáért köszönet az Erzsébeti Állatorvosi Rendelő munkatársainak! Hasznos információk állattartóknak a rendelő honlapján, érdemes megnézni:

 


http://www.allatdoki.mlap.hu/

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő